Home Eurohonig Eurohonig-Bee Vital
utilaje apicole, materiale si consumabile pentru apicultura
relatii despre comenzi la tel/fax 0244.337.133,
0726.302.860 sau 0745.084.486
Bucuresti, Tel./Fax 0311.089.569
Ne puteti contacta si pe email la: redactia@eurohonig.com


NOU! Etichete personalizate pentru orice sortiment de miere - AICI.                       Lichidare de stoc accesorii apicole. Reduceri de pana la 50%.
Oferta de produse
MAGAZIN ONLINE
Cumpără cărţi
BeeVital VarroMed
Mica publicitate
Publicitate on-line
Slideshows
Link-uri apicole
Diverse
Lumea Apicolă
Concurs foto

Solutionarea on-line a litigiilor

Alcătuiți o stivă compusă din cutiile în care se află fagurii pe care doriți să îi stocați pe timpul iernii având la bază un podișor, preferabil de tip podișor-hrănitor, cu discul în poziția „închis”. 
Recomandăm stivuirea a 7-8 magazine tip Dadant ½ sau aproximativ echivalentul ca volum de cutii Dadant 1/1 sau ME. Suplimentar se va amplasa o cutie goală peste cutia cea mai de sus a stivei în care se află faguri.În cazul cutiilor mai vechi care nu se așază perfect una peste alta se poate folosi pentru etanșare o bandă adezivă de tipul celor din hârtie folosite la vopsitorie sau zugrăveli, lipită de jur-împrejurul zonei de contact a 2 cutii.
Pentru tratarea fagurilor crescuți împotriva moliei cerii puteți utiliza fitile de sulf de genul celor pe care le găsiții si pe magazinul nostru online (cod 1000).
SulfProtect este un dispozitiv simplu construit din tablă galvanizată având rolul de a asigura tratamentul cu sulf al fagurilor crescuți în condiții de maximă eficiență și siguranță.
  Se aprinde un baton de sulf
Se așază imediat batonul aprins în coșulețul de sub capacul dispozitivului SulfProtect
  Se așază dispozitivul SulfProtect peste cutia goală amplasată cel mai sus în stivă.
Peste dispozitiv se așază un capac
Tratamentul este corect făcut când la câteva minute după ce s-a amplasat dispozitivul deasupra stivei fumul a ajuns la baza acesteia.

ATENȚIE. Deși dispozitivul este prevăzut cu protecție împotriva picăturilor arzând ce se desprind de regulă de pe batonul de sulf odată aprins, stivele astfel tratate trebuie urmărite cu atenție cel puțin în prima oră după efectuarea tratamentului pentru a preveni riscul de incendiu.

Protejați-vă corespunzător împotriva fumului foarte toxic care rezultă la arderea batoanelor de sulf.

VarroMed disponibil in Romania

 

Vezi catalogul principalelor produse

Descarca-l in format PDF

APILIFT disponibil in Romania

NICIODATA MANEVRAREA STUPILOR NU A FOST MAI USOARA!

detalii