Eurohonig
Home Eurohonig Eurohonig-Bee Vital
utilaje apicole, materiale si consumabile pentru apicultura
relatii despre comenzi la tel/fax 0244337133,
0726302860 sau 0745084486
Bucuresti, Tel./Fax 0311089569
Ne puteti contacta si pe email la: redactia@eurohonig.com


Varromed se poate achizitiona pentru decontare prin PNA 2020                       Am primit lot nou de Micostop, cod 777. Comanda aici                       Etichete dreptunghiulare în rolă fără sigilii, coduri: 951, 952, 953, 954, 955, 956, 957, 958, 959.                       NOU! Pentru sticlutele de propolis am adus dopuri si picuratoare de calitate superioara.                                  NOU! Etichete personalizate pentru orice sortiment de miere - AICI.                       Lichidare de stoc accesorii apicole. Reduceri de pana la 50%.
Oferta de produse
MAGAZIN ONLINE
Cumpără cărţi
BeeVital VarroMed
Mica publicitate
Slideshows
Link-uri apicole
Diverse
Lumea Apicolă
Concurs foto

Solutionarea on-line a litigiilor

Ne găsiți și pe Facebook

Politică confidențialitate

Politică cookie-uri

 

 Oferta de Publicitate

 

Web site-ul Eurohonig a depăsit la începutul anului 2012 pragul de 17.000 vizite în interval de o lună. Nu cunoaştem situaţia altor site-uri asemănătoare dar este de presupus că în domeniul apiculturii suntem unii dintre cei mai populari pe Internet din România.

 

 

Vrem să îţi propunem o metodă eficientă de a-ţi face publicitate la un cost foarte scăzut. Aplicaţia pe care am dezvoltat-o permite contorizarea accesărilor site-ului tău pornind din pagina noastră. Noi îţi vom pune la dispoziţie un link special unde vei putea afla, în orice moment, numărul acestor accesari şi vei putea vedea un tabel cu data şi ora la care s-a făcut fiecare accesare. Plata se va face per click, preţul fiind de 10 bani/click. La intervale regulate îţi vom trimite o factură pentru publicitate online reflectând numărul real de click-uri de care ai beneficiat.

 

Dacă vrei să testezi acest sistem noi îţi oferim acces gratuit la această formă de publicitate pentru o perioadă de 3 zile, după care poţi să te hotărăşti dacă semnezi cu noi un contract conform celor de mai sus sau nu. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiţi un mesaj cu titlul “rog acces publicitate” la redactia@eurohonig.com, să ne dai link-ul către home page-ul tău pe care vrei să îl postăm şi un logo sau o imagine care să te reprezinte.  

 

Dacă nu ai încă un site te putem ajuta să îti faci unul. Îţi punem la dispoziţie experienţa noastră în acest domeniu pentru crearea site-ului şi chiar găzduire şi administrare, la costuri corecte dar care oricum îţi vor aduce în final beneficii. Dacă eşti interesat în acest sens te rugam să ne trimiţi un email la adresa redactia@eurohonig.com menţionând in titlu “rog pagina web”.

VarroMed disponibil in Romania

 

Vezi catalogul principalelor produse

Descarca-l in format PDF

APILIFT disponibil in Romania

NICIODATA MANEVRAREA STUPILOR NU A FOST MAI USOARA!

detalii